Dec 7, 2005, 9:58 PM

* * * 

  Poetry
984 0 1

Знаеш ли колко много те обичам
за теб дори жадна през пустинята ще тичам
Губя себе си и не доумявам
къде се намирам.

Раждам се,а след това
отново и отново аз умирам
и си мисля дали ще
продължавам да те намирам
в мойте мрачни сънища.

Твойте ангелски очи ме карат
да полудявам и
ще ги открия знам,
аз вярвам.

Казваш,че любовта е оръжие
за влюбени сърца.
Кажи ми какво би правил
ти без любовта?

Обичам те по моя начин
то е така.
Обичам те
и никои няма да може
да отнеме това чувство
от моята ангелска душа,
копнея да те видя
безстрашна дори и след смъртта.

Какво от това че има раздяла
на две влюбени сърца
нали дявола е за да ги срещне
отново и след смъртта.

© Блек All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!Хреса ми!Много е истинско!Една голяма 6-ца от мен.Поздрав!
Random works
: ??:??