Mar 3, 2015, 2:27 PM  

03.03.1878 

  Poetry » Other
516 0 0

Днес е свят ден и

макар подарен ни след

пет века робство ,

 

спасени чрез Бог и брат

северен см`е ! - Благодат !

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??