Jan 13, 2022, 8:08 AM  

Товар 

  Poetry
216 1 0

Каруцата с впрегнатия кон

товаря

с мойте мисли.

А този дъжд така мирише

на сено,

с което ще нахраня

коня.

 Ще погълне той сеното

и дъжда,

и мойте мисли,

от които искам

да се отърва.

© Вяра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??