Jun 24, 2008, 12:32 PM

* * * 

  Poetry
803 0 0

Вървя и само сенки виждам

на осъдени души,

всеки другия обижда,

вътре силно го боли.

Гласовете им отекваш в мрака,

чезне болката дори,

само скелетите чакат

безличните от зло души.

© Жанел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??