Самота, самота и пак самота,
сграбчва ме в свойта хладна
прегръдка отново тя.
Душата ми, скована в мрак и тъга,
издига около себе си недостижимата стена.
Няма на чие рамо да се опра, на кого да споделя.
Останах аз съвсем сама!
© Анна-Мария Мингова All rights reserved.