Feb 14, 2013, 9:33 AM

* * * 

  Poetry
377 0 0

любовта - още по-натрапчива,

сърцето - още по-влюбено,

мечтаеш още по-отдадено,

желаеш все по натрапчиво,

искаш все по-непреодилимо

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??