88
Когато си самотен и отчаян;
когато мислиш си за ада и за рая,
помни! Едно сърце самотно те очаква,
за да те върне в този свят омаен.
89
Ако остане месец да живея,
дали във съжаления ще крея?
Не вярвам! Бог ме е създал
да искам все във нещо да успея.
13. 04. 2018 г.
Русе
90
Към съвършенство се стреми човека –
задача трудна и съвсем не лека,
но като дълг на раменете си я носи,
избрал най-вярната за себе си пътека.
14. 04. 2018 г.
Русе
© Румен Ченков All rights reserved.