Oct 5, 2024, 7:26 PM

... 

  Poetry » Phylosophy
420 0 2

Полученото даром, върнах:

любов и песен, и слова... 

И в стъпките ми тихо кълнат 

заспали есенни листа... 

 

Небето е измамно мое - 

по него писах със очи:

"сърце", "забрава" и "спокоен", 

"предателства", "прости", "мълчи"... 

 

Приех и пътя, и пастира, 

и укротените вълни... 

А То брои, тупти - не спира, 

след мен кълни, кълни, кълни... 

 

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??