Nov 21, 2009, 11:48 AM

* * * 

  Poetry » Other
601 0 4

 

 

 

                                                     Животът ни трие от себе си

                                                     с гума от

                                                     хляба направена. 

                                                     Беснее от радост,

                                                     танцува в несвяст.

                                                     Сълзи безцветен катран

                                                     заливат мечтите.

                                                     Дрипите злоба

                                                     никнат в

                                                     угар отровна.

                                                     Последни дихания

                                                     търсят спасение

                                                     и Бога

                                                     за изповед. 

                                                     Затихващи крясъци

                                                     усмихват рогата на

                                                     Дявола.

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??