Jul 23, 2008, 4:08 PM

* * * 

  Poetry » Other
1035 0 5

 

                                               Във тъмнината впиваш се,

                                               като кръвожаден звяр във свойта жертва,

                                               във гъстата мъгла завиваш се

                                               и молиш за страстта отнета...

                                               И връщаш се в блатото,

                                               дълбоко в сърцето си,

                                               разбираш, че пусто е, вече няма ги...

                                              чувствата, желанията, болката... тръгна си...

                                              Той ти я взе, ти подари му я

                                              и няма да имаш мечти...

                                             Върна се в мрака, в ужаса мразен,

                                             пак си на мястото, където боли...

                                             Чуваш писъци, викове, плен...

                                             самотен, бездушен ще е твоят ден...

                                             А кой беше ти... а кой стана...

                                             а кой те промени и кой те остави...

                                             С нокти я бранеше, сега я изпусна...

                                             ти се предаде, ти се напусна!!!

 

                                        NLM

© Новали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??