Jul 10, 2008, 7:24 PM

* * * 

  Poetry » Other
868 0 1


 

ЗА ТЕБЕ БЯХ СТИХ НА НЕИЗПЯТА ПЕСЕН,

ОТВОРЕНА КНИГА С ЦВЕТНИ ЛИСТА,

ПОЛЪХ НЕЖЕН НА МАЙСКА ГРАДИНА,

ЗА ТЕБЕ БЯХ ВЪЛШЕБНИ ЦВЕТЯ.

БЯХ БУЙНА ПЕНЛИВА РЕКА,

ГОРСКИ РУЧЕЙ И ТИХ НЕБОСКЛОН,

БЯХ СМЯХ НА ПРОЛЕТНИ ПТИЦИ

И СПАСИТЕЛЕН СНЕЖЕН ЗАСЛОН.

За мене ти беше капчици чиста роса,

морски пристан,

пролет, лято, есен и зима.

И мразя те, искам те...

и себе си мразя.

Прости.

© Vaska Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??