Apr 14, 2009, 12:09 AM

*** 

  Poetry » White poetry
505 0 0

Времето минава,

но не мога още да забравя

как целуваше ме ти

и как блестяха моите очи...

 

 

Но си замина ти...

и оттогава все вали,

и болката не стихва в мен -

само сълзи... ден след ден...

 

 

 

 

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??