Забравила си да обичаш
или никога не си могла.
На райско цвете ли приличаш,
или си една лъжа…
Тази нощ си само моя
чак до сутринта.
И нощта и тя е моя,
a след утрото e самота.
Моите устни ще сънуваш,
моя нежност ще бленуваш,
чужди устни ще целуваш,
без любов ще се преструваш…
© Момчил МАГ All rights reserved.
Браво!