Dec 17, 2009, 4:00 PM

* * * 

  Poetry » Love
541 0 1

 Посвещавам 
                 на Христина!


Ако теб те няма
и изгубя твоя нежен плам,
в тъжните очи на мама
аз ще видя, че съм вече сам.

И останал за миг без слънце,
дъжд над мен ще завали,
ще остана като птица без криле,
която вечно я боли.

Но ти си тук, някъде дълбоко скрита,
и горя открито за теб, любов,
молитвата ми към теб политва
и очаквам аз новия ти зов.

Очите ми отворени за теб са,
ти за мен си райската жена,
за твоята любов аз прося,
защото ти за мене си една.

Една сияйна и неповторима,
търсена нощ и ден по цялата земя,
през тази студена и сурова зима
няма как да си сама...


            16 Декември 2009.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??