Jun 1, 2018, 9:25 PM

1-ви юни 

  Poetry
287 1 0

усмихнати зъбки щастливи лица
по тревата греят хиляди слънца
улиците пълни с цветна дъга
по небето балони с щамповани сърца

 

децата празнуват днес
глъч от смях ще има до нощес
подаръци, сладолед
конфети хвърчат от самолет

 

скадкарниците пълни с детска врява
днес всеки шум си заслужава
бой с пасти ненадейно се заплита
но шамари няма днес всяко мъниче полита

 

рай за всички е тоя ден
на празника попаднали са в плен
малко и голямо за захарен памук се реди
децата сбъдват своите мечти

 

клоуни бебчета закачат
майките на ластика подскачат
татковци с пушки маршируват
всички на децата с радост козируват

 

първи юни е вълшебен ден
най - истинския празник за теб и мен
невинна днес е човешката душа
позволена е всяка пакост и беля

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??