В днешно време животът е сложен,
особено за този, дет’ не е заможен.
Нямаш ли пари в буркани,
на ВИП парти никой не ще те покани.
На първо място всеки гледа портмонето,
после обръщат внимание на деколтето,
не си ли с къса рокля нагласена
и пари кат’ нямаш ти не си спасена.
На мъжете гледат им костюма
и колко често срещат се на Хиподрума.
На второ място вече е колата
и в какъв размер е месечната заплата.
В тез’ години всичко за пари е,
замислете се в кои групи попадате вие.
Дали ще ви поканят на шикозно парти
или със съседа двама ще играете карти.
© Donika Jelkova All rights reserved.