Mar 25, 2018, 5:22 PM

*** 

  Poetry » Love, Free verse, Other
541 0 0

тя седна пред огледалото

сложи червило

напудри страните

си

намести с ръка белите

къдрици

и дълго се вглеждаше

                                          за него

 

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Драгомир Лаброев

24.03.2018

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??