Докосваш ме - изтръпвам,
пръстите ти галят ледената кожа,
мислите ми се изплъзват за секунди,
шепотът ти ме изстрелва нависоко -
там сме само ти и аз.
Обвиваш ме с двете си ръце,
които както въздуха пораждат
нестихващи пожари.
Диханието ти по-силно ги
разпалва, но вода не ми
е нужна, за да ги гаси.
Искам да изгарям с теб,
макар да знам, че ще боли.
Душата си ти подарих
и падам надълбоко - там,
където няма лек за тази
наша огнена полуда.
Жарко ме целувай,
белези ми остави, никога
не ще напусна рая на земята,
покрит в пламъци от земна
адска страст.
И ако някога в пепел се
превърна, ще ме усетиш
в полъха на вятъра, в целувката
на слънчеви лъчи.
Знай едно, приятелю, обичам те завинаги.
© Екатерина Василева All rights reserved.