Mar 19, 2012, 12:12 PM

*** 

  Poetry
344 0 1

харесва ми да бъда капка от морската вода,

ако по тебе бавно ще се спускам,

харесва ми да бъда сянка,

ако ти си тази, която следвам в слънчевите дни,

харесва ми в теб да разпознавам светлината,

която сутрин ме огрява със усмихнати лъчи,

 

харесваш ми, откривам себе си

в нежността и пъстротата на света през твоите очи,

харесваш ми дори когато в тишиината само с поглед ме зовеш

и сенки на греховност се прокрадват, за да докоснат теб и мен,

харесваш ми с мелодичност на любовна песен,

без думи, само чувства въплътени,

 

харесва ми контраста, тъмнина и светлината,

когато душата ти в тях спасение намира,

харесва ми в безкрая на нощта на чувствата да давам воля

и да споделям с тебе своята съдба,

харесва ми в времето да се загубвам,

когато времето си ТИ.

© Тайна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??