Aug 20, 2008, 12:43 PM

* * * 

  Poetry
378 0 1
Паднал лист, отронен цвят,
баба и внучка
на разходка в парка.

+  +  +

Летен дъжд,
тичам бос по паважа,
безплатно SPA на открито.

+  +  +

В лозово листо
свивам спомени от плажа -
есенни сармички.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??