May 25, 2015, 5:31 PM  

* * * 

  Poetry » Love
481 0 0

                             ч р д

 

Когато видя твоята усмивка щастлива

и пламъчета  в очите ти когато загорят,

душата ми и сърцето ми

започват нежно да пеят и туптят.

 

Това е нашата любов крилата,

с която и сега към теб летя,

напускам просторите-небесата,

за да те прегърна и те поздравя.

 

ЧРД   26.04.2015      АСЕН

 

© Асен Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??