May 26, 2019, 6:31 AM

***2 

  Poetry
246 1 2

Животът е една божествена измама...

Затуй живеем на земята все по двама.

 

Така си мислим, че живота е реален

макар, че той не ни е никак идеален.

 

Отрязък лош и е частица от безкрая,

и как ще го завърша още аз не зная.

 

За нас живота нищо нямаше да струва,

ако във него любовта не съществува.

( А истинската- с пари не се купува)

 

Грехът на любовта е в притчата за Рая,

че всяка смърт е част от цялото в безкрая.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??