Остана спомена от вечерта
от нашата любов.
И мислехме си ние цял живот
да бъде все така.
Да мисля само за теб.
Да мислиш само за мен.
Сега се мъча аз да полетя,
да бъда над света
и да запазя там във вечността
само две неща:
Да мисля само за теб.
Да мислиш само за мен.
Когато бяхме ние две деца,
правехме така,
Стояхме с погледи над пропастта
и вярвахме в това:
Да мисля само за теб.
Да мислиш само за мен.
Така запазих аз за вечността
нашата любов.
Реших се и постигнах за това
нашата мечта:
Да мисля само за теб.
Да мислиш само за мен.
© Александър Кръстев All rights reserved.