Jun 16, 2010, 3:46 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
381 0 0

ЛЮБОВТА


допуска в себе си

само вярата

че всичко е ЛЮБОВ


и че всеки има сила

за добро да е готов

 

(из  "Автобиография на душата") 

 

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??