Oct 21, 2007, 12:45 PM

* * * 

  Poetry
549 0 2
Събудих се от милиони погледи,
докосващи лицето ми,
като слънчев лъч през Януари...
Красивата ти усмивка
озари  душата ми
и заля цялата стая.

Дали сънувам
или съм още влюбена -
не знам, но ми личи -
оглеждам се в огледалото
на твоите влюбени очи...


© Нева Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??