Dec 22, 2009, 10:49 AM

* * * 

  Poetry » Love
408 0 0

Като буря - превзела ме и отшумяла,

като лято, прогонило тежката зима,

като цвете - потъпкато, но все пак живяло,

ти ме срещна, целуна ме и си замина

© Янко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??