Всички говорите за любов,
а в ръката си имате нож.
Искате да бъдете различни,
тогава спрете да бъдете двулични.
Мислите само за пари,
а всяко ваше действие е егоистично.
Виждате добра личност и я превръщате във жертва автоматично.
Използвате родителите си за банкомат,
но ще дойде ден, в който няма да имате пари и за хляб.
Модерно стана да бъдеш боклук,
слезте на земята и си кажете - “бях дотук”.
Осъзнайте се преди да е късно
и спрете да ми правите мръсно.
Предпочитам да живея във век, където човешките ценности са най-напред.
Но за жалост живея в свят, където най-важното е да си богат...
© E. Dimitrova All rights reserved.