Nov 25, 2008, 4:55 PM

* * * 

  Poetry
504 0 10

Нали не искаш
да се върна,
непредвидена,
виновно
преднамерена
и непростима
за всяка своя грешка
в свойта орисия?!

Протрити листи,
с недописано мълчание.
До бяло посинели пръсти,
загрубели длани.
Застинали на устни
и недоречени,
полуистини, полулъжи.
Не оправдания!
За случване.
Премрежени очи.
Красив ли е залезът?!
Или мъгливо утрото?
На неизживяната ми
есен...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??