Jun 20, 2007, 12:15 AM

* * * 

  Poetry
624 0 0
Нощта се спуска.
Погледни звездите...
Една се отронва и пада.
Съдба?!
Или детска сълза,
от която
се ражда във теб доброта?!

© Нела Цолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??