Mar 24, 2020, 5:42 PM

*** 

  Poetry » Love
1251 1 2

Вървя и търся да те срещна,
да ме погледнеш и да разбереш.
В очите ми написано е, лесно е,
оставям ти да прочетеш.

 

Вървя и търся свойте грешки,
с какво отблъснах те така.
Очите ти са тъй далечни,
не мога да ги прочета.

 

Вървя и търся самотата,
да ме обгърне с жест познат,
но хлопне ли веднъж вратата,
затваря се един цял свят.

 

Вървя и търся да те срещна,
и мен самия да спасиш.
Една целувка само, но гореща!
И можеш пак да замълчиш.

© Венелин Недялков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??