Apr 13, 2019, 11:43 PM

280 

  Poetry » Free verse
488 2 0

Сред
тълпа от
ръце и
погледи,
и ругатни
стъпквам
нечии
ботуши.
Оставям
своята
кална
следа
върху
неговата
сутрин.

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??