Apr 11, 2017, 2:03 PM

**** 

  Poetry » Love
902 1 3

Нощта е моя, но и

твоя, тихо тихо, ти

към мен пристъпвай, 

и бавно ме целувай и

докосвай. 

© Надя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??