Jan 24, 2012, 4:53 PM

* * * 

  Poetry » Love
517 0 0

Аз знаех,че ще дойде този тъмен ден
и ти ще си далеч от мен...
няма да виждам красивите ти очи,
няма да почуствам толината на тялото ти...

Студен си за мен сега, обрече живота ми
на самота... Душата ми престана вече да пее,
душата ми забрави да се смее...

Уморена съм безкрайно от таз зла съдба,
угасна за мен последната светлина,
с надежда една аз идвам при тебе сега
и нека сме двама във вечността!!!

© Любомира Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??