Apr 30, 2023, 10:12 AM

  Poetry
170 0 0

заради въздуха в костите
заради крехкостта на летежа
е лесно
да минем през птиците, 
да останем без песните.

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??