Feb 22, 2018, 10:15 PM

  Poetry
657 3 1

Има или химия или биология 
Химични реакции, хормони 
Може и атомна физика дори 
Но нищо тяхното привличане не може да обясни 

 

Може да са на километри двете тела
Но такива искри свързват тези същества
Че всяка черна дупка става бяла
И всяка звезда на тяхната близост би завидяла

 

Гравитацията за тях не важи 
Злото ги избягва отстрани
Купидон се преквалифицира на крадец
За да вземе от техния цветен прашец 

 

Всички умни глави от Айнщайн до Питагор
Физиците Нютон и Бор 
Се хванаха за главите 
Каква теорема да измислят да им опишат

съдбините

 

А те просто бяха приятели добри 
Обичаха се повече от себе си дори 
Разказваха си приказки красиви
И хванати за ръце ходеха нехаещи и щастливи  
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??