Аз имам
най-скъпата златна писалка.
Аз имам
най-скъпата ленена хартия.
Аз имам
най-скъпото бюро от махагон.
Аз имам
най-скъпата настолна лампа.
Какво ми липсва тогава?
...
Аз нямам,
може би, душата на поет.
© Свилен Стоев All rights reserved.
Това,което изчетох до тук, ми хареса.
Поздрави!