Mar 14, 2019, 9:55 AM

***// 

  Poetry
255 0 5

ще ставам терорист
известен джихадист
с жълта брада и червена коса
майките ще плаша на малките деца

 

приклекнал ще вървя зад тях
ще ги докосвам по левия мерак
и с истеричен смях
ще им викам ах ах ах

 

и след като получа шамар
като един джентълмен стар
роза ще им подаря с уста
и им ударя по една хвалба

 

и кат потекат от радост тез сополи
звездите като ноти си-бемоли
ще се подредят над тях
да прикрият нечувания грях

 

и с ореол над глава
и смешна джихадистка брада
ще избягам кат Купидон
чак на отсрещния небосклон

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??