Jul 29, 2011, 9:43 AM

* * * 

  Poetry » Love
578 0 0

Аз може би винаги греша.
Може би не си щастлив с мене.

В ръката ти е моята ръка -

отпусната, безсилна, изтощена.

 

Аз навярно... нямам време.

То никога не ще да стигне.

Но любовта ми, може би, пристига ти...

а аз отчайвам се от истини.

 

Аз сигурно съм малко глупава,

за да не оценям съвършенството,

което ние двамата създадохме,

а най-детински аз руша.

 

Главата ми на твоето рамо подпряна е.

Отказвам се...

 

 Аз най-вероятно съм слаба, объркана,

нищожна в съществуването си.

Давя се в сълзите си...

Преглъщам думите, болката... ВСИЧКО!

 

Но нищо!
Нека бъда такава, такава...

               и всякаква!

 

 

                              Обичам те! С цялата си същност!

 

                     ... А нима това е истинско? 

                Нима продължаваш да държиш

                                                       ръката ми

                      и да подпираш главата ми...?  

© Станка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??