Jun 30, 2013, 11:10 AM

*** 

  Poetry » Other
332 0 0

Ново лято,
стара любов - за забравяне.
Нови грешки,
стари лъжи - за изричане.
Нов живот,
стари навици - за отричане.
И се изгубваш пак в мрак,
в бездна тъмна.
Пропаднал нейде
всичко ти е безразлично.
Едноцветно, цвете
пред очите и безразличие
в душите...

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??