Jan 15, 2008, 9:10 AM

*** 

  Poetry » Other
724 0 2
Копнеж...
едни очи...
животински поглед...
разкъсващ плътта...
разпалващ страстта...
Копнеж...
спира дьха...
спира света...
Всичко е красота...
но моментна е тя...

© Валентина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??