Jul 30, 2011, 6:48 PM

* * * 

  Poetry » Other
531 0 2

Не искам да се продавам,

да ги оставям да грабят от мен,

без да получавам.

Не искам да се чувствам празна

след всеки нов опит за любов.

Не съм за продан,

аз нямам етикет със цена.

Не ми е достатъчно

да получавам тяло,

в замяна на това - самота.

Човек съм, а не стока!

© az All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??