Nov 13, 2019, 12:15 AM

****#$&_ 

  Poetry
320 0 4

да ви попитам съвсем хипотетично
ще се любите ли с мен
знам че е много неприлично
но пък и света не е съвършен

 

кажете какво мога да направя 
че имате вълшебна красота  
готов съм достойнството да си оставя
но да усетя вашата топлина 

 

да знам че треперя
и изведнъж онемях
думи не мога да намеря
пеперуда има в моя стомах 

 

ще си призная следя ви от известно време
влюбих се когато ви съзрях за сефте 
но страхът дявол да го вземе
е по силен от страх на малко дете 

 

въпроса хич не е романтичен
нито подходящ за тази част от деня
и аз въобще не съм неприличен
но как как друго яче да го изрека

 

нищо че малко умен си падам
и от Алма матер имам китап
притеснението е такава досада
че връзва мечтите с двоен канап

 

и все пак това е по голямо от мене
пред вашата магия падам на колене
ето едно цвете вземете
и любете това плахо момче 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??