Обръщам се завинаги към тебе
изтупан като че за погребение
Отегчен съм от себе си
Да ми вярвате - значи да сте кухи
въпреки това
над вас вися
изтупан като че за погребение
Облечен в щастие над вас кървя
за да развалям хубавото настроение
© Атанас Панчев All rights reserved.