Feb 8, 2009, 11:25 PM

* * * 

  Poetry » Other
784 0 5
 

Съмнението -

          достатъчен  повод за оставане.

Виждам смущението.

Погледът .

               Свитите устни.

Заобикалям.

Ъглите на страх и страст.

Усещане за настояще.

Изоставено и прозрачно.

Коя съм всъщност?

Захвърлена остра кама

                           играя в житейската сцена...

 

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??