Apr 26, 2012, 10:21 AM

  Poetry » Love
764 0 1

Цялата Вселена потрепери
с мене. Всяка моя клетка
запищя в милиони цветове.
Докато вкуся тайния ти хаос,
сякаш чаках с векове. А името
ти прокънтя през тишината и
всеки кът в зелено  оцвети.
После остана само  топлината.
Светът като че ли се изпари.

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??