Jan 2, 2011, 12:04 PM

... 

  Poetry » Phylosophy
587 0 0

 

Кръшкай колкото искаш

и с когото можеш...

Недей инато да подтискаш 

пролетта и нахалството ù.

 

 Просторна е терасата

на новото ти аз,

но май най-важна е расата,

или по-точно класата...

 

Подтискаш хора по-смирени,

защото няма кой да проси

мечти и спомени... не мисли за мене -

дланите ми тъпчат боси

цветя и плевели

и няма разлика,

защото вплетени са в луда паника.

 

Където и да видиш паяк,

знай, че е по-добър от теб.

Ти си сам досаден навлек,

просто нежелана смет...

© Полина димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??