Aug 2, 2011, 10:11 AM

* * * 

  Poetry » Love
380 0 0

Не искам никого!

Не искам нищо....

всъщност искам всичко,

а всичко си ти!

 

Не е нужно да се криеш вече!

Знам всичко за теб!

Но не защото вярвам на истории,

а защото погледнах в сърцето ти!

 

Не се преструвай!

Не ти вярвам, че това си ти!

Не се плаша от думите ти,

прикриващи същността ти.

 

Не искам да те губя.

Мога да живея без всеки друг,

но не мога без теб.

Признах го пред себе си!

 

Не поисках нищо от теб.

Прикрих сълзите си и

отново ще бъда горда и силна.

Но сега ще те помоля.

Остани!

© АвАнА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??