Jan 25, 2019, 11:25 AM

*** 

  Poetry
1010 6 6

Аз не пия мълчана вода.
Аз обичам реките пенливи.
Вкусил живият дъх на дъжда,
ще отплувам с потоците диви.

 

Ще замръкна навярно на път,
в някой камък, стаил се в завоя.
И до мене неволно ще спрат
други съчки, открили покоя.

© Слави Котаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??