Mar 20, 2010, 8:39 AM

* * * 

  Poetry
369 0 1

Отново днес си заминавам,

отново тръгвам надалече...

Мъчно ви е, знам и съжалявам,

не искам да ви наранявам вече...

 

В живота ми така се случи,

това за жалост казва се - съдба...

Това, което исках аз, не се получи

и пак до болка свила се е моята душа...

 

Уж всеки казва ми - така е по-добре,

но силно се съмнявам във това...

Оставям всички и отивам, но къде?!

Там, дето ще съм толкова сама...

 

Сака вземам вече във ръка,

не се обръщам, нямам сили...

Пускам по лицето дългата коса,

за да скрие сълзите, очите напоили...

© Йоана Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много ми хареса много често пътуваме заникъде,а любовни гари се нижат една подир друга и т.н.
Random works
: ??:??