Jan 23, 2013, 7:21 AM

* * * 

  Poetry
375 0 0

обещания,

които се стопяват като снега

и после идват пак,

страдания,

които се натрупват,

стопяват

и после 

пак се появяват,

но си струва

да докоснеш

уханието на очакваното,

в чиято белота

потъват черните ти мисли


© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??